На 06.10.2020 строителна компания тържествено положи началото на най-иновативния жилищен комплекс,

...
На 06.10.2020 строителна компания тържествено положи началото на най-иновативния жилищен комплекс,
Коментари Харесай

Първа копка на комплекс “Flavia Garden” в к.к. Св. Св. Константин и Елена – носител на наградата „Иновациии в луксозното жилищно строителство“

На 06.10.2020 строителна компания  тържествено постави началото на най-иновативния жилищен комплекс , разположен в к.к. „ Св.Св. Константин и Елена “.



Зад плана “Flavia Garden “ стои „ Конструмакс “ - компания с над 13 години опит в областта на строителството. През годините компанията се потвърди на пазара като благонадежден сътрудник в цялостното създаване на жилищни и офис здания. Добрата известност се дължи на твърдоглав труд, неизменност и несъмнено качество.  Завършените планове на строителна компания „ Конструмакс ”са пример за качество и капиталов капацитет.



На церемонията беше отслужен церемониален водосвет от отец Ясен. Свещеникът благослови всички присъстващи и пожела здраве, мощ и триумф на хората, ангажирани с построяването на постройката.



На събитието участваха шефовете на „ Конструмакс “, чиновници на компанията, както и притежатели на жилища в постройката. Сред гостите бяха представители на извънредния представител на новостроящата се постройка – компания за недвижими парцели, както и екипът на „ Солей 06 ”, отговарящ за изкопните и довършителните работи на „ Flavia Garden “.



„ Главната концепция в замисъла на „ Flavia Garden “ бе това, да построим първокласен жилищен комплекс, който да е планиран по този начин, че да дадем дом на хората, въодушевен от римските императори и красивата природа на България. Не е инцидентен и изборът ни на имот, защото точно този, в който е ситуиран комлекса, е позициониран в една от най-слънчевите елементи на к.к. Св.Св. Контантин и Елена, с впечатляваща панорама към Черно море. Ландшафтът е планиран по този начин, че живеещите да имат опция да се насладят на богато озеленяване на общите елементи, което да носи чувството както на място за живеене, по този начин и за отмора и занимания измежду чиста, екосъобразна естествена среда. “ - описаха шефовете на компанията.

 На 30.09.2020 жилищен комплекс . бе отличен с влиятелна премия в категорията „ Иновации в първокласното жилищно строителство “ на Строителните Оскари, проведени в хотел Маринела в столицата. Строителна компания „ Конструмакс “ получи публично самопризнание и статуетка за внедряването на нововъведения в първокласното жилищно строителство



Иновациите, с които се нарежда комплекса по отношение на своите съперници са:
Външен басейн с термална вода;Сауна и парна баня;Фитнес;Комплексът е газифициран;Прозорци с алуминиев профил с четири сезонен стъклопакет;Контролиран достъп с видеонаблюдение;Ултрамодерен под земята паркинг със зарядни станции за електрически автомобили и вентилационна апаратура за отклоняване на изгорелите автомобилни газове;Aктивна мълниезащита с правоприемник с изпреварващо деяние с радиус 100 м;Рампата към входа на паркинга е с интегрирана система за затопляне на настилката срещу заледявания;Екологично филтриране на водата;Детска площадка;Естествена паркова среда;Парково напояване и осветление;Шумоизолация на пода;Обезшумени ВиК тръби;Големи по повърхност жилища с високи тавани - 3 метра;Апартаменти с морска панорама;Апартаменти с градини;
И всичко това против ниска такса поддръжка – единствено 0,50€/КВ.М. !

За повече информация, жилища и разпределения посетете уеб страницата на жилищния комплекс или се свържете с извънредните представители на сградата  -.  на тел. 052/ 630 830.

 

Фейсбук страница:







* обява

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР